INFORMATIE

over zwemschool Linda te Wagenborgen


Voor het zwem-ABC krijgt uw kind 1 keer per week 45 minuten zwemles.

Het voordeel voor u als ouder/ verzorger is dat u maar 1 keer in de week de reis naar het zwembad hoeft te maken.


Voordelen van het zwemmen bij Zwemschool Linda:1 keer per week 45 minuten zwemlesKleine zwemgroepjesZwemjuf is bij uw kind in het water tijdens de lesIndividuele beoordeling en individuele doorstromingGratis recreatief zwemmen in de periode dat uw kind op zwemles zit.

(uw zoon of dochter zwemt gratis met 1 ouder als begeleider, de rest van het gezin betaald bij aan het fitnesscentrum)


Aantrekkelijk beloningssysteem voor de kinderenOuders kunnen tijdens de zwemles zelf gaan sporten bij het fitnesscentrum (indien lid), naar de kapper, naar de schoonheidsspecialiste of onder de zonnebank.

(tegen betaling)

Het zwembad:

Het zwembad is 14 meter lang en 8 meter breed. Het zwembad is overal 1.40 meter diep.

Op de zwemschool werken wij met drijfmiddelen. De kinderen beginnen met kurken om hun armen en rug. (deze kurken zijn aanwezig op de zwemschool en hoeft u niet zelf aan te schaffen)

De kurken zullen gedurende de zwemperiode worden afgebouwd zodat de kinderen uiteindelijk zelfstandig kunnen zwemmen zonder drijfmiddelen.


Schoolvakantie:

Zwemschool Linda is in alle schoolvakanties geopend m.u.v. de kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie zijn wij twee weken gesloten. In de andere schoolvakanties zullen alle zwemlessen gewoon draaien volgens het normale lesrooster.

In de zomervakantie werken wij met een aangepast lesrooster en zullen alle zwemlessen in de ochtend worden gegeven i.p.v. in de middag. (tegen die tijd zal u hierover geïnformeerd worden)

In de periode dat uw kindje bij ons op zwemles zit mag u gratis met uw zoon of dochter bij ons vrij zwemmen. Mochten er meer gezinsleden mee gaan na het zwembad dan kunnen zij zich melden bij de balie van het fitnesscentrum om daar te betalen.

Het zomerrooster van 2019 vindt u onder het kopje lesrooster.


Officiële feestdagen:

Op de volgende officiële feestdagen zal Zwemschool Linda gesloten zijn. Deze gemiste lessen mogen worden ingehaald op de daarvoor bestemde dagen. Deze dagen worden met u besproken als uw zoon of dochter op zo’n officiële feestdag zwemles heeft.


2e Paasdag (maandag 22 april 2019)

Koningsdag (zaterdag 27 april 2019)

Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019)

2e Pinksterdag (maandag 10 juni 2019)

Kijklessen 2019:

Maandag 14 oktober t/m zaterdag 19 oktober 2019.

U bent in deze week van harte welkom om als ouder bij de zwemles van uw zoon of dochter te komen kijken. U mag de gehele les aanwezig zijn. Wij zullen tijdens deze les ons uiterste best doen om zoveel mogelijk van de zwemkunsten van uw zoon of dochter aan u te laten zien.

Ook maken wij tijd voor een kort gesprek met elke ouder om de vorderingen van uw zoon of dochter te bespreken.

Mocht u tussendoor vragen hebben dan mag u ons altijd mailen hierover dit is geen enkel probleem. (info@zwemschool-linda.nl)Kinderfeestjes:

In samenwerken met de McDonald’s Appingedam organiseren wij ook kinderfeestjes.

De kinderen kunnen tijdens dit kinderfeestje anderhalf uur vrij zwemmen bij Zwemschool Linda in Wagenborgen en hierna kunt u doorrijden naar de McDonald’s zodat de kinderen kunnen nagenieten met een Happy Meal.

De feestjes kunnen alleen op de zaterdagmiddag gereserveerd worden vanaf 14.30 uur.

Kosten per kind zijn €9,20  (dit is voor het zwembad, Happy Meal, onbeperkt ranja drinken en cadeautje voor de jarige.)

Wilt u meer informatie opvragen of een datum reserveren kunt u via de mail contact met ons opnemen;

info@zwemschool-linda.nl

Hou er rekening mee dat u vroegtijdig een datum moet reserveren i.v.m. andere feestjes en activiteiten.