Lesgevers

van zwemschool Linda te Wagenborgen


Linda Noordhoff


Hoi allemaal,

Ik ben Linda Noordhoff en ik ben mama van twee kinderen.

Na jaren werkzaam te zijn geweest op verschillende sportscholen en zwemscholen heb ik in 2013 de stap genomen om een zwemschool te starten binnen de muren van fitnesscentrum Performance.

Vanaf dag één dat Fitnesscentrum Performance open is ben ik bij dit bedrijf betrokken geweest. Toen er sprake was dat er een zwembad bij aan werd gebouwd heb ik gelijk voorgesteld om dit zwembad te gaan huren om hier een Zwemschool te gaan starten. Zo gezegd zo gedaan en in oktober 2013 begon ik met het geven van de eerste zwemlessen.

In 2012 begon ik met reclame maken en hierdoor kon ik een jaar later gelijk zes dagen in de week zwemlessen verzorgen. Nog niet gelijk met allemaal volle groepen natuurlijk, maar dit ging heel hard. Ik heb mij erover verbaasd waar alle kinderen vandaan kwamen en hoe enthousiast iedereen was. Dit gaf en geeft mij zoveel voldoening in mijn werk dat ik elke dag met plezier met mijn werk bezig kan en mag zijn. Wat ben ik mezelf nog steeds dankbaar dat ik deze beslissing heb genomen.

Ik hoop dat u en uw kind deze leuke ervaring ook bij ons mag ervaren. Wij zullen onze uiterste best voor jullie doen!

Misschien tot snel!

Groetjes juf Linda

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ilse Feiken en ik woon samen met mijn vriend en zoon in Winschoten.

Ik ben vanaf september 2016 werkzaam bij Zwemschool Linda. 

In juli’16 heb ik mijn diploma sport en beweging coördinator – bewegingsagoog op mogen halen aan het Alfa- College in Groningen.

Zwemmen was altijd al mijn hobby na mijn eigen zwemlessen wist ik het: Ik wil zwemjuf worden! Dat duurde natuurlijk nog minstens 20 jaar tot ik dat kon worden(dacht ik),  toch wilde ik mijn liefde voor  het zwemmen blijven onderhouden en ben ik naar de plaatselijke zwemvereniging gegaan en heb daar fanatiek gezwommen tot mijn 19e

Toen ik in mijn 2e jaar van mijn opleiding een keuzevak moest kiezen voor studiepunten was de keuze snel gemaakt ik ging het keuzevak zwem ABC volgen.  Toen ik mijn papieren heb behaald heb ik nog 2 jaar gewerkt bij het zwembad waar ik mijn stage heb gedaan.

Even kort wat ik het aller mooiste vind aan het geven van zwemles: Het mooiste aan het geven van zwemles is het trotse gevoel wat je krijgt als je samen met een leerling het doel behaald dat kan zijn het behalen van het A,B of C diploma maar ook het overwinnen van angsten en het plezier wat je samen gaat beleven in de lessen .

Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Lieve zwem groetjes,

Ilse Feiken

Ilse Feiken


Suzanne de Jong


Hallo allemaal

Mijn naam is Suzanne de Jong en ik val zo af en toe in bij Zwemschool Linda. Ik woon in Delfzijl en ben trotse mama van drie kids.

Ik heb in 2008 mijn opleiding sport en bewegen in Groningen afgerond.

Mijn hobby’s zijn hockey, skiën en zwemmen.
Naast dat ik zwemles geef, werk ik ook in een dierenwinkel en geef ik al ruim 12,5 jaar hockey trainingen in Delfzijl. In 2018 heb ik van Linda de kans gekregen om de opleiding zwemonderwijzer te volgen via de Envoz.

We zien elkaar vast snel tijdens de zwemlessen of op een discofeestje bij Zwemschool Linda.

Groetjes juf Suzanne

Hoi allemaal!

Mijn naam is Simone Brouwer en ik ben begonnen met zwemles geven in januari 2022.

In september 2021 kreeg ik de kans om met juf Suzanne een middag mee te kijken. Na deze middag was ik er zeker van, ik wil ook zwemles gaan geven! In november van dat zelfde jaar kreeg ik de kans van Linda om te beginnen met de opleiding via de Envoz en sindsdien ben ik op woensdag, donderdag en zaterdag te vinden in het zwembad!

Het zwemles geven zelf is natuurlijk al erg leuk, maar als je ziet dat een kind zijn/haar diploma in ontvangst mag nemen nadat zij hier keihard voor geoefend hebben geeft mij een super trots gevoel.

Groetjes,

Juf Simone

Simone Brouwer


Josine Mars


Hoi allemaal,

Ik ben Josine Mars en ben vanaf januari 2024 werkzaam bij Zwemschool Linda. Ik heb van Linda in oktober 2023 de kans gekregen om met de opleiding zwemonderwijzer te starten bij de Envoz. Ik ben op dit moment nog in opleiding.

Ik ben 32 jaar oud, woon in Delfzijl en heb drie kinderen van 7 jaar en 5 en 2 jaar. Ik hou van zwemmen, wandelen, taarten bakken en creatief bezig te zijn. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Liefs juf Josine