Lesgevers

van zwemschool Linda te Wagenborgen


Linda Noordhoff


Hoi allemaal,

Ik ben Linda Noordhoff en ik ben de mama van Nyla.

Na jaren werkzaam te zijn geweest op verschillende sportscholen en zwemscholen heb ik in 2013 de stap genomen om een zwemschool te starten binnen de muren van fitnesscentrum Performance.

Vanaf dag één dat Fitnesscentrum Performance open is ben ik bij dit bedrijf betrokken geweest. Toen er sprake was dat er een zwembad bij aan zou worden gebouwd heb ik gelijk voorgesteld om dit zwembad te gaan huren om hier een Zwemschool te gaan starten. In oktober 2013 ben in begonnen met het geven van de eerste zwemlessen hier in Wagenborgen.

Het allermooiste is natuurlijk dat ik mocht meedenken aan de bouwplannen en de ontwikkelingen in en rondom het zwembad. Zo kon ik van het begin tot aan het einde van de bouw mee genieten van alle vorderingen. Het gebouw is dan wel niet van mezelf maar de Zwemschool wel en dit is echt mijn Trots!

Ik heb vanaf dag één alles zelf mogen organiseren en neer mogen zetten. Dit was super gaaf om te doen en het werd een succes! We zijn nu bijna vijf jaar verder en ik heb op dit moment twee meiden in dienst die hier ook zwemlessen verzorgen. Juf Ilse is hier van maandag t/m zaterdag en juf Suzanne geeft hier op de vrijdag middagen zwemles.

Ik geef elke week met heel veel plezier en liefde zwemlessen aan alle kinderen en ouders die mijn zwemschool bezoeken. Samen met mijn collega’s proberen wij van elke zwemles een feestje te maken zodat iedereen kan terug kijken naar een leuke zwemperiode.

Wij hopen dat wij u en uw zoon of dochter ook een leuke tijd bij ons kunnen geven.

Misschien tot snel!

Groetjes juf Linda


Hallo allemaal

Mijn naam is Suzanne de Jong
Ik woon in Delfzijl en ben trotse mama van twee kids

Ik heb in 2008 mijn opleiding sport en bewegen in Groningen afgerond

Mijn hobby’s zijn hockey,skiën en zwemmen.
Naast dat ik zwemles geef, werk ik ook in een dierenwinkel en geef ik al ruim 12,5 jaar hockey trainingen in Delfzijl.

Vorig jaar heb ik van Linda de kans gekregen om de opleiding zwemonderwijzer te volgen via de Envoz, sindsdien verzorg ik de zwemlessen op de vrijdag middag
En val ik in waar het nodig is als invalkracht.

We zien elkaar vast snel tijdens de zwemlessen of op een discofeestje bij Zwemschool Linda.

Groetjes juf Suzanne

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ilse Feiken ben 20 jaar en woon in Midwolda

Ik ben vanaf september ’16 werkzaam bij Zwemschool Linda op de maandag, woensdag, vrijdag & zaterdag .

In juli’16 heb ik mijn diploma sport en beweging coördinator – bewegingsagoog op mogen halen  aan het Alfa- College in Groningen

Zwemmen was altijd al mijn hobby na mijn eigen zwemlessen wist ik het: Ik wil zwemjuf worden! Dat duurde natuurlijk nog minstens 20 jaar tot ik dat kon worden(dacht ik),  toch wilde ik mijn liefde voor  het zwemmen blijven onderhouden en ben ik naar de plaatselijke zwemvereniging gegaan en heb daar fanatiek gezwommen tot mijn 19e

Toen ik in mijn 2e jaar van mijn opleiding een keuzevak moest kiezen voor studiepunten was de keuze snel gemaakt ik ging het keuzevak zwem ABC volgen.  Toen ik mijn papieren heb behaald heb ik nog 2 jaar gewerkt bij het zwembad waar ik mijn stage heb gedaan.

Even kort wat ik het aller mooiste vind aan het geven van zwemles: Het mooiste aan het geven van zwemles is het trotse gevoel wat je krijgt als je samen met een leerling het doel behaald dat kan zijn het behalen van het A,B of C diploma maar ook het overwinnen van angsten en het plezier wat je samen gaat beleven in de lessen .

Nu ik klaar ben met mijn studie is het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze ga ik aan bij zwemschool Linda.

Ik heb er heel veel zin in het ik hoop jullie allemaal snel te zien!

 

Lieve zwem groetjes,

Ilse Feiken

Ilse Feiken